Lesomschrijvingen Nesselande


‘Voor hen die het lichaam niet langer alleen willen
gebruiken om het hoofd te verplaatsen!’


De sport visie van DPFC
Los van het feit dat je van ieder modern centrum mag verwachten dat er op deskundige wijze wordt lesgegeven, is het ook van belang dat het centrum voor iedere doelgroep toegankelijk is.

Qua faciliteit is de hoofdvestiging een modern centrum met vele kleedkamers en douchegelegenheden, sauna's, grote receptie en een eigen open fitness zaal met cardio en krachtapparatuur. Ook de dans en sportzalen in de hoofdvestiging stralen sfeer en warmte uit. Ondanks dat wij in Nesselande een zaal huren in het centrum van Kinderopvang BijDeHand TOVERKUNST en bovenstaande faciliteiten niet geheel aanwezig zijn proberen wij met DPFC-Nesselande de lessen net zo deskundig, vriendelijk en met veel passie aan de Nesselanders over te brengen. U vindt dan ook dezelfde gediplomeerde docenten uit de hoofdvestiging hier in Nesselande.

Dans in DPFC
De ballet en dans afdeling is al vanaf 1987 ( hoofdvestiging ) zeer uitgebreid en professioneel opgezet.
DPFC heeft ballet en dans voor de allerkleinsten vanaf 2.5 jaar tot volwassenen.
Van klassiek ballet, Jazzballet, kinderballet, showballet tot tapdance, streetdance en Hip Hop.
In Nesselande hebben wij; peutergym voor ouder en kind, peuterdans, algemene dansvorming, kids swing & dance, mini hiphop, klassiek ballet, jazzdance (urban jazz, commercial jazz en modern jazz), streetdance/hiphop, diva dance en clipdance.
Tevens besteden wij aandacht aan alle kinderen met talent voor dans.
DPFC werkt met speciale selectie groepen ( Dance Pioneer ) waar alle kinderen auditie voor kunnen doen in de hoofdvestiging.

DPFC staat voor sport en dans…… samengesmolten in 1 wereld.

Zoeken op deze site: